Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Polfinalno tekmovanje v skokih z male prožne ponjave

V četrtek, 13. 2. 2020, so se učenci in učenke OŠ Livade udeležili državnega polfinala v skokih z male prožne ponjave v športni dvorani na OŠ Antona Ukmarja v Kopru.

Ekipa naših najmlajših, ki so jo sestavljale Karla Matekovič, Maša Pižent, Maša Jurkovič, Sofija Šmitran in Julija Raktelj so nas razveselile s prvim mestom. Med posameznicami sta blesteli Sofija Šmitran na prvem in Maša Jurkovič na drugem mestu.

Šolo je zastopal najmlajši deček Jan Kaučič, ki je suvereno pometel z vso konkurenco. Med mlajšimi dečki je na zmagovalni oder stopil Dane Kljun in si priboril mesto v finalu.

Mlajše deklice v zasedbi Elis Stupar, Urška Božič in Eva Kavčič so v okrnjeni sestavi zaradi bolezni opozorile nase in Evi je s 5. mestom uspel preboj v finale.

Najvišje so poletele tudi starejše deklice (Pia Pavlin, Pia Koncilja, Maja Krebelj, Gaja Pavlica, Diti Kljun). Valentina Gregorič pa je s svojimi skoki najbolj prepričala sodnika in se po povratku zaradi poškodbe zavihtela na najvišje mesto med starejšimi učenkami.

Fantje in dekleta pridno vadijo naprej, saj jih čaka finalno tekmovanje na mali prožni ponjavi v mesecu marcu.

Čestitamo!

Comments are closed.
Skip to content